IL FRATELLI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Fratelli. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 19:46 Pitza was lekker mist alleen de knoflooksaus had verwacht dat die er bij zat
12 mei 2024 om 18:59 Net als vorige keren weer erg lekker. Broodje Dönner speciaal en pizza Calzone goed gevuld. Bedankt voor de lekker warme bezorging! Tot de volgende keer weer!
11 mei 2024 om 20:35 Elk jaar camperen wij in wamel bij familie van ons. Hier vieren wij dan ook ons familie weekend. We bestellen dan elk jaar bij il fratelli, juist omdat het hier altijd goed bevalt en ze een goede service verlenen. Ook vandaag was alles weer perfect.
3 mei 2024 om 11:26 het duurde enorm lang voordat het er was
1 mei 2024 om 23:41 Bezorgen duurt langer dan de timer aangeeft. Ook wordt je niet op de hoogte gehouden over de bestelling. Uiteindelijk 35 minuten na opgegeven tijd geleverd. Eten was gewoon prima.
1 mei 2024 om 10:38 Lekker, had gesneden kunnen worden
29 apr 2024 om 21:05 Wat een heerlijke Calzones! Bezorgd op de afgesproken tijd, ook al was het Koningsdag. Lekker gesmuld. Uitstekend van temperatuur.
13 apr 2024 om 23:27 Heerlijk pizza gehad, al een tijdje niet zo lekker gegeten. Eten was wel een klein beetje lauw
13 apr 2024 om 20:42 Het duurde erg lang en t eten was afgekoeld
1 apr 2024 om 22:38 Bestel 2 doner met knoflooksaus helaas geen saus erbij gekregen. Wel voor moeten betalen! 0,75 cent per bakje. Eten was lauw en betaalt voor een cola inc. 0.15 cent statiegeld maar je krijgt een blikje zonder statiegeld.
31 mrt 2024 om 20:05 Heerlijk eten, maar helaas miste we 3 van 4 bakjes saus. Dit is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurd is.
13 mrt 2024 om 1:16 De Pizza’s zijn er echt super. Goed belegd en met dunne bodem. Deze keer was de bezorgtijd 40 minuten. Dit was het langste wat we hebben moeten wachten. Meestal zijn ze er met 20 a 25 minuten. En was een leuke bezorgster.